Tiedote

ESO Supernovan ohjelma on nyt saatavilla tulosteina

5. huhtikuuta 2018

Viime kuukausien aikana ESO Supernovan työryhmä on tehnyt innokkaasti töitä valmistellakseen ohjelmaa kiehtovalle uudelle planetaariolle ja vierailijakeskukselle, joka avaa ovensa yleisölle 28.4.2018. Meillä on ilo ilmoittaa, että tulostettu versio ohjelmasta on nyt saatavilla, toimintojen varaamiseen suoraan käytettävän verkkoversion lisäksi.

Ohjelma käsittää paljon tietoa valikoimasta planetaarioesityksiä, ohjattuja kierroksia ja koulutuksellisia työpajoja, joita ESO Supernova tarjoaa. Se esittää myös erityisiä julkisia tapahtumia, kuten tiedeaiheisia puheita, konsertteja ja paljon muuta. Katso lisätietoja ohjelman verkkoversion julkistaneesta lehdistötiedotteesta.

Tulostettua ohjelmaa jaetaan erilaisissa matkailukohteissa, hotelleissa ja muiden kumppaneiden kautta. Näin varmistetaan, että meidän uskomaton planetaariomme ja vierailijakeskuksemme saavuttaa niin laajan yleisön kuin mahdollista. Sitä on myös saatavilla ESO Supernovassa itsessään ja sen voi ladata täältä.

Lisätietoja

ESO Supernova-planetaario ja -vierailijakeskus

ESO Supernova-planetaario ja -vierailijakeskus on Euroopan eteläisen observatorion (ESO) ja Heidelbergin teoreettisen tutkimuksen instituutin (HITS) yhteistyöhanke. Rakennuksen on lahjoittanut saksalainen Klaus Tschiran säätiö (KTS) ja ESO huolehtii sen toiminnasta.

Linkit

Yhteystiedot

Rami Rekola
ESO:n tiedeviestintäverkoston Suomen edustaja
Tuorlan observatorio
Sähköposti: rareko@utu.fi

Tania Johnston
ESO Supernova Coordinator
Garching bei München, Germany
Puh.: +49 89 320 061 30
Matkapuhelin: +49 170 867 5293
Sähköposti: tjohnsto@eso.org

Oana Sandu
Community Coordinator & Strategy Officer
ePOD
Puh.: +49 89 320 069 65
Sähköposti: osandu@partner.eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann18025

Kuvat

Image of front cover of programme
Image of front cover of programme
Englanniksi
Image of front cover of programme (German version)
Image of front cover of programme (German version)
Englanniksi