Meddelelse

Få nu ESO nyheder i dit sprog

ESO news abonnenter kan vælge dere foretrukne sprog fra en liste på 24 mulige sprog

7. maj 2013

Nuværende og fremtidige abonnenter til ESO NEWS kan nu modtage vores ugentlige nyhedsbrev i deres modersmål. Nuværende tilmeldte kan besøge deres tilmeldings indstillinger, der kan ses fremhævet i billedet ovenfor, og vælge et foretrukket sprog. Nye abonnenter kan vælge deres ynglings sprog når de tilmelder sig.

Vi ved at nogle sprog officielt tales i mere end et land. Derfor vil abonnenter finde en angivelse af både sprog og land i disse tilfælde. For eksempel vil abonnenter i foretrukne sprogs (prefered language) rullemenuen finde mulighederne, Tysk, Tysk/Østrig, Tysk/Belgien og Tys/Schweiz. Vi anbefaler at tage landet ind i sine overvejelser også, fordi oversatte nyhedsbreve også kan indeholde yderligere lokale meddelelser og arrangementer, der kun er relevant for et land.

For at se tidligere versioner af oversatte nyhedsbreve fra dit dansk, se linksene herunder. Navnene på landende i deres officielle sprog:

Österreich, BelgiëBelgiqueBelgien, Brasil, Česko, Danmark, Suomi, France, Deutschland, Ísland, Italia, Nederland, Norge , Polska, Portugal,Россия, España, Sverige, SchweizSuisseSvizzera, Türkiye, Україна.

Oversættelser er gjort mulige takket være det vigtige arbejde af vores to netværk: ESO Science Outreach Network repræsentanter og de frivillige oversættere - et åbent netværk hvor vi altid byder nye medlemmer velkommen. I det det er et frivilligt drevet nyhedsbrev er nogle ting nogle gange på engelsk hvis en oversættelse ikke er tilgængelig på udgivelsestidspunktet. Vi beder vores abonnenter om deres forståelse og håber at du vil nyde at modtage vores nyeste videnskabelige nyheder og de betagende billeder som universet giver os.

Links

Om meddelelsen

Id:ann13041

Billeder

Screenshot of the ESO News newsletter as seen in a browser
Screenshot of the ESO News newsletter as seen in a browser
tekst kun tilgængelig på engelsk
Screenshot of the ESO News newsletter as seen in an email client
Screenshot of the ESO News newsletter as seen in an email client
tekst kun tilgængelig på engelsk