The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Bildnachweis:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

Über das Bild

ID:vlt-jfs_7226
Typ:Fotografisch
Veröffentlichungsdatum:26. Juli 2010 17:15
Größe:5375 x 2316 px

Über das Objekt

Name:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Typ:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategorie:Paranal

Bildformate

Großes JPEG
5,1 MB

Skalierbar


Bildschirm-Hintergrundbilder

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Siehe auch