ESO’s Paranal Residencia i 2012

Dette er det nutidige billede af ESO’s Paranal Residencia. På trods af den underjordiske placering, skaber bygningens karakteristiske design et interiør, der giver en følelse af åbent rum. Den centrale hal er beskyttet af en 35 meter bred glaskuppel, der gør det muligt for dagslys, at komme ind i bygningen. Det sterile amfiteater fra 2000 er genopstået som en frodig tropisk have med en pool for enden. Både haven og poolen er designet til at øge luftfugtigheden indendørs, så personalet kan få et pusterum fra de ekstremt tørre forhold udenfor, på et af de tørreste steder på Jorden.

Dette er det nutidige billede fra før-og-nu ugens billede, En oase for astronomer.

Kilde:

ESO/G.Hüdepohl (atacamaphoto.com)

Om billedet

Id:potw1227b
Sprog:da
Type:Foto
Udgivelsesdato:2. juli 2012 10:00
Størrelse:3367 x 2286 px

Om objektet

Navn:Paranal Residencia
Type:• Unspecified : Technology : Observatory : Facility
• X - Paranal

Billedformater

Stor JPEG
2,6 MB
Skrærm JPEG
364,7 KB

Zoombar


Baggrundsbilleder

1024x768
424,6 KB
1280x1024
642,4 KB
1600x1200
895,0 KB
1920x1200
1,0 MB
2048x1536
1,3 MB

 

Se også...