Tiedote

Science in School: Numero 35 on nyt saatavilla

10. maaliskuuta 2016

Ilmaisen Science in School lehden viimeisin numero on nyt saatavilla verkossa ja painettuna. Tämä tieteen opettajille suunnattu eurooppalainen lehti sisältää inspiroivia artikkeleita, hauskoja pelejä ja käytännön opiskelijatöitä jokaisessa numerossa.

Tämän numeron myötä Science in School lehti on ollut olemassa jo kymmenen vuotta. Lehdessä on mukana muistoja viime vuosikymmenen aikaisista tieteen edistysaskelista, sekä katsauksia suosituimpiin Science in School artikkeleihin.

Muita tämän numeron huippukohtia ovat: pyörivän pallon tarkastelua, Louvren taiteen analysointia, auringonpilkut pyörivän Auringon pinnalla ja “Munakokeita” pääsiäiseksi.

Science in School lehden julkaisee EIROforum, mikä on kahdeksan Euroopan maan tieteellisten tutkimusorganisaatioiden yhteenliittymä, missä ESO on mukana yhtenä jäsenenä. Lehti käsittelee useiden eri aineiden tieteen opettamista Euroopan eri puolilla korostaen parasta opetusta ja tutkimuksen terävintä kärkeä.

Lehden useita artikkeleita, joista on käännöksiä eri kielille, löytyy verkosta. Jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi kääntämään Science in School artikkeleita omalle kielellesi verkkojulkaisuun, niin katso ohjeet Science in School verkkosivulta.

Linkit

Yhteystiedot

Richard Hook
ESO, Public Information Officer
Garching bei München, Germany
Puh.: +49 89 3200 6655
Matkapuhelin: +49 151 1537 3591
S-posti: rhook@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann16012

Kuvat

The cover of Science in School issue 35
The cover of Science in School issue 35
Englanniksi