Meddelelse

Så er "Science in School" nr. 30 udkommet

14. oktober 2014

Seneste udgave af det gratis tidsskrift Science in School kan nu fås både online og i trykt form. I dette europæiske tidsskrift for lærere er der inspirerende artikler, sjove spil og hands-on aktiviteter for elever. Målet med tidsskriftet er at fremme undervisning i naturvidenskab ved opmuntre og hjælpe lærere, videnskabsfolk og alle andre, som er interesserede i naturvidenskabsundervisning i Europa.

I dette nummer handler det blandt andet om: Jordens rejse igennem rum og tid, set fra Månen, og om hvordan man kommer fra smagsstoffet methional til stegt kylling.

Desuden er der undervisningsaktiviteter omkring: ESO Astronomy Camp 2013 - hvordan gik det?, undersøgelse af slimet mug, hvordan man bygger en partikelaccelerator i klasseværelset, samt en demonstration af, hvordan en hydrogenøkonomi vil kunne fungere i praksis.

Science in School udsendes af EIROforum, som er et samarbejde imellem otte europæiske videnskabelige forskningsorganisationer, hvor ESO er en af dem. Tidsskriftet handler både om naturvidenskabsundervisning på tværs af Europa og på tværs af fagområderne. Det bedste både i undervisning og frontlinieforskning bliver behandlet.

Mange af artiklerne kan findes online, også i oversatte versioner. Hvis nogen kunne have lyst til at hjælpe med, ved at oversætte til deres eget sprog, kan man se her: guidelines on the Science in School website.

Links

Kontakter

Ole J. Knudsen
ESON-Danmark
SAC/IDA Aarhus Universitet
tlf 8715 5597
email: ESON-Denmark@eso.org

Richard Hook
ESO Public Information Officer
Garching bei München, Germany

Tel: +49 89 3200 6655
Cell: +49 151 1537 3591
Email: rhook@eso.org

Om meddelelsen

Id:ann14077

Billeder

Forsiden af Science in School nr 30
Forsiden af Science in School nr 30