Meddelelse

Hvordan gør vi? Hvordan gør vi det bedst? Hvilke metoder bruger vi?

ASTRONET Workshop om fremtiden for astronomi i Europa

8. oktober 2014

Astronominetværket ASTRONET skal bruges til at planlægge hele Europas astronomi i de næste 5-25 år. Netværket støttes af Europakommissionen, og vigtige arbejdsområder er uddannelse, rekruttering, træning, formidling til offentligheden og kontakter til virksomhederne. Koordinationen foretages af arbejdsgruppen Task 5.3, og arbejdsgruppens hovedopgave lige nu er at iværksætte de ti anbefalinger, som findes i ASTRONET Infrastructure Roadmap .

Task 5.3 gruppen afholder en workshop mandag den 24. november i ESOs hovedkvarter i Garching ved München. Både nytilkomne og erfarne personer, som arbejder med teknologi og vidensoverførsel indenfor europæisk astronomi kan deltage. De fleste deltagere kommer fra ASTRONET partnerorganisationerne og de organisationer, som er med i EIROforum.

Under denne 2. Task 5.3 workshop bliver deltagerne præsenteret for nogle af de værktøjer, som mange andre netværk og organisationer bruger indenfor digitale værktøjer, best practice og metodologi.

Det er gratis at deltage, og registrering og hotelbestillinger kan arrangeres ved at skrive en emsil til mgunka@partner.eso.org.

Links

Links

Kontakter

 

Ole J. Knudsen
ESON-Danmarkt
IDA/SAC Aarhus Universitet
Tel: +45 8715 5597
Email: ESON-Denmark@eso.org

Lars Lindberg Christensen
Head of ESO ePOD & ASTRONET Task 5.3 Working Group Chair
Garching bei München, Germany
Tel: +49 89 3200 6761
Cell: +49 173 3872 621
Email: lars@eso.orgOm meddelelsen

Id:ann14075

Billeder

ESO hovedkvarteret
ESO hovedkvarteret