The new planetarium and visitor centre at ESO Headquarters

A first artist’s impressions from 2013 of the stunning planetarium and visitor centre to be built at ESO Headquarters near Munich, Germany. The new building, conceived by Darmstadt-based architects Bernhardt + Partner, and with construction to be funded by the Klaus Tschira Stiftung, is designed to complement the existing ESO site. When viewed from above the building symbolises a binary star system about to go supernova.

Autorska prava:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

O slici

Id:eso1349c
Tip:Ilustracija
Datum objavljivanja:3. decembar 2013. 13:00
Povezana saopštenja:eso1349
Veličina:2048 x 1600 px

O objektu


Formati slika

Veliki JPEG
650,3 KB

Zumiranje


Wallpapers

1024x768
161,1 KB
1280x1024
263,0 KB
1600x1200
385,4 KB
1920x1200
485,5 KB
2048x1536
699,7 KB

 

Takođe pogledajte