The new planetarium and visitor centre at ESO Headquarters

A first artist’s impressions from 2013 of the stunning planetarium and visitor centre to be built at ESO Headquarters near Munich, Germany. The new building, conceived by Darmstadt-based architects Bernhardt + Partner, and with construction to be funded by the Klaus Tschira Stiftung, is designed to complement the existing ESO site. When viewed from above the building symbolises a binary star system about to go supernova.

Autorska prava:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

O slici

Id:eso1349a
Tip:Ilustracija
Datum objavljivanja:3. decembar 2013. 13:00
Povezana saopštenja:eso1349
Veličina:7087 x 3460 px

O objektu


Formati slika

Veliki JPEG
5,3 MB
JPEG izdanje
2,6 MB

Zumiranje


Wallpapers

1024x768
200,8 KB
1280x1024
309,9 KB
1600x1200
448,8 KB
1920x1200
579,1 KB
2048x1536
708,6 KB

 

Takođe pogledajte