The new planetarium and visitor centre at ESO Headquarters

A first artist’s impressions from 2013 of the stunning planetarium and visitor centre to be built at ESO Headquarters near Munich, Germany. The new building, conceived by Darmstadt-based architects Bernhardt + Partner, and with construction to be funded by the Klaus Tschira Stiftung, is designed to complement the existing ESO site. When viewed from above the building symbolises a binary star system about to go supernova.

Forrás:

Architekten Bernhardt + Partner (www.bp-da.de)

About the Image

Id:eso1349c
Típus:Artwork
Közzététel napja:2013. december 3. 13.00
Related releases:eso1349
Size:2048 x 1600 px

About the Object


Képformátumok

Large JPEG
650,3 KB
Screensize JPEG
129,6 KB

Nagyítható


Háttérképek

1024x768
161,1 KB
1280x1024
263,0 KB
1600x1200
385,4 KB
1920x1200
485,5 KB
2048x1536
699,7 KB

 

Tekintse meg