Tiedote

CAPjournal Rosettan erikoisnumero on nyt saatavilla

Älä unohda varmistaa painetun lehden saamista

24. maaliskuuta 2016

"Communicating Astronomy with the Public"-lehden 19. numero on nyt saatavilla!

Tämä erikoisnumero sisältää ainutlaatuisen katsauksen ESA:n dramaattisen Rosetta-luotaimen ympärillä tapahtuvasta tieteen tiedottamisesta. Rosettan menestyksestä raportoineet tieteen tiedottajat kertovat ja jakavat kokemuksiaan koko prosessista.

Kaikki tämä ja paljon muuta on mukana tähtitieteen kommunikoinnista kiinnostuneille ilmaisessa vertaisarvioidussa lehdessä. Lataa nyt oma numerosi!

Tämä on myynnissä ESOshop:issa. Toimitukset alkavat maaliskuun lopussa.

 

Painetun lehden tilauksen varmistaminen

Tämä ja seuraava numero ovat osa kampanjaa painetun lehden tilaajalistan päivittämiseksi. Jos saat CAPjournal:ista painetun version, niin seuraa alla olevia ohjeita.

Lehden sisältävässä kuoren nimilapussa on painettuna yksilöllinen web-linkki, mikä on muotoa http://eso.org/capj/MMMM. Tee seuraavat toimenpiteet:

  • etsi kuoren weblinkki;
  • kirjoita linkki selaimeen;
  • merkitse laatikko “Subscribe to receive CAPjournal”;
  • paina “Submit”-nappulaa.

Näiden toimenpiteiden jälkeen saat jatkossakin painetun version CAPjournal-lehdestä.

Tarkastellaksesi toimitusosoitetta klikkaa kohtaa “Update your profile”. Jos haluat muuttaa sitä, niin anna oikea osoite ja paina “Save”-nappulaa.

Jos olet antanut sähköpostiosoitteen, niin lähetämme myös muistutuksen tilauksen varmistamisesta. Jos olet jo hävittänyt lehden kuoren, niin sinulla on vielä toinen mahdollisuus päivittää tiedot CAPjournal numero 20:n mukana tulevien tietojen avulla.

Jos et ole varmistanut tietojasi 15. syyskuuta 2016 mennessä, niin oletamme, että et halua lehdestä enää painettua versiota, vaan luet jatkossa lehden verkkoversion.

Linkit

Yhteystiedot

Georgia Bladon
Editor-in-Chief, CAPjournal
Garching, Germany
Puh.: +44 7816291261
S-posti: gbladon@partner.eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann16018

Kuvat

Cover picture of CAP Journal issue 19
Cover picture of CAP Journal issue 19
Englanniksi