Tiedote

Tule mukaan ESO:n ensimmäiseen sosiaalisen median kokoontumiseen

Havaitse Merkuriuksen ohikulkua Chilessä

15. helmikuuta 2016

ESO järjestää ensimmäisen sosiaalisen median kokoontumisen Chilessä, mikä ajoittuu Merkuriuksen 2016 tapahtuvaan ohikulkuun. #MeetESO-tapahtuma on tarkoittu innokkaille sosiaalisen median käyttäjille ESON-maista, ketkä pitävät tähtitieteen informaation jakamisesta. Valikoitujen osallistujien tulee matkustaa Chileen aikavälillä 7-12.5.2016.

#MeetESO-osallistujat vierailevat "the Very Large Telescope (VLT)"-teleskoopilla, mikä on maailman edistynein tähtitieteen observatorio, sekä toinen vierailukohde on "Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA)"-radioteleskooppiverkosto, mikä puolestaan on maailman suurin käynnissä oleva maanpäälinen tähtitieteen projekti.

Osallistujat matkustavat maailman kuivimpaan autiomaahan ja nousevat aina 5000 metrin korkeudelle. He majoittuvat ESO:n Residenciaan, mikä on tähtitieteilijöiden käyttämä hotelli ja tunnettu myös James Bond elokuvista. Ohjelma sisältää myös yöllä tapahtuvia havaintoja yhdeltä maailman parhaista paikoista ja päivällä tapahtuvia havaintoja Merkuriuksen ylikulusta. Lisäksi vieraillaan VLT paikalla ja kontrollihuoneessa, käydään ALMA:n antenneilla, sekä tavataan ESO:n ja ALMA:n henkilökuntaa.

Toisin kuin tavallisissa Tweet-up tapahtumissa, #MeetESO-tapahtumassa valitaan vain kahdeksan sosiaalisen median käyttäjää, koska kokoontumispaikka on niin erityinen ja kaukainen. Jos haluat tulla mahdollisesti valituksi, niin täytä tämä kaavake. Mahdollisten osallistujien tulee ensin lukea kelpoisuuskriteerit, mitkä löytyvät täältä. Finalistit julkistetaan maaliskuun alkupuolella.

Osallistujien täytyy itse maksaa lentoliput Chileen, mutta ESO maksaa kuljetukset vierailupaikkojen välillä, majoituksen ja ruokailut vierailun aikana.

Lisätietoja #MeetESO-tapahtumasta löydät täältä.

Seuraa ESO:n sosiaalista mediaa täällä.

Linkit

Yhteystiedot

Oana Sandu
Community Coordinator & Strategy Officer
ESO education and Public Outreach Department
Puh.: +49 89 320 069 65
S-posti: osandu@partner.eso.org

Francisco Rodríguez I.
Observatorio Europeo Austral (ESO)
Santiago, Chile
Puh: +56 224633019
S-posti: frrodrig@eso.org

 

Liity ESO:n sosiaaliseen mediaan

Tiedotteesta

Tunnistus:ann16010

Kuvat

#MeetESO, ESO’s first social media gathering in Chile
#MeetESO, ESO’s first social media gathering in Chile
Englanniksi