Tiedote

Science in School: Numero 33 on nyt saatavilla

17. syyskuuta 2015

Ilmaisen Science in School lehden viimeisin numero on nyt saatavilla verkossa ja painettuna. Tämä tieteen opettajille suunnattu eurooppalainen lehti sisältää inspiroivia artikkeleita, hauskoja pelejä ja käytännön opiskelijatöitä jokaisessa numerossa. Sen tarkoituksena on edistää tieteen opettamista lisäämällä kommunikointia opettajien, tutkijoiden ja kaikkien eurooppalaisessa tiedekasvatuksessa mukana olevien välillä.

Tämän numeron pääkohtia ovat: Toinen kahdesta artikkelista liittyen siirtyvien syöpien omituiseen maailmaan, sen ymmärtäminen miten luonto inspiroi meitä tekemään värejä ilman pigmenttejä ja katsaus miten tutkijat yrittävät ymmärtää pelkoa.

Opetusaktiviteetit käsittelevät esimerkiksi seuraavia aiheita: miten fysiikkaa voi ymmärtää käsityömateriaalien avulla, käytännön oppitunti värien vastaavuus sovellusten käyttämiselle matkapuhelimilla, aktiviteetti tatuointimusteiden turvallisuudesta.

Science in School lehden julkaisee EIROforum, mikä on kahdeksan Euroopan maan tieteellisten tutkimusorganisaatioiden yhteenliittymä, joissa ESO on mukana jäsenenä. Lehti käsittelee useiden eri aineiden tieteen opettamista Euroopan eri puolilla korostaen parasta opetusta ja tutkimuksen terävintä kärkeä.

Lehden useita artikkeleita, joista on käännöksiä eri kielille, löytyy verkosta. Jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi kääntämään Science in School artikkeleita omalle kielellesi verkkojulkaisuun, niin katso ohjeet Science in School verkkosivulta.

Linkit

Yhteystiedot

Richard Hook
ESO Public Information Officer
Garching bei München, Germany
Tel: +49 89 3200 6655
Cell: +49 151 1537 3591
Email: rhook@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann15066

Kuvat

The cover of Science in School issue 33
The cover of Science in School issue 33
Englanniksi