Meddelelse

Science in School: Ny udgave ude nu

4. februar 2020

 

Den seneste udgave af gratismagasinet Science in School er nu tilgængelig i trykt version og onlineudgave. Det europæiske tidskrift for lærere giver nyeste information om banebrydende videnskab, undervisningsmateriale, videnskabelige projekter, interviews med inspirerende forskere og lærere, boganmeldelser og meget mere, der er relevant for lærere. Formålet med magasinet er at fremme videnskabelig undervisning ved at opmuntre lærere, forskere og andre, der er en del af europæisk uddannelse inden for videnskab, til at kommunikere.

Denne udgaves højdepunkter er blandt andre: en artikel der sammenfatter metoderne, planetjægere bruger til at lede efter planet uden for Solsystemet, en undersøgelse af adskillige teorier om hvordan livet er opstået, en præsentation af verdens hurtigste kamera til bløde røntgenstråler i afsnittet ”Nyheder fra EIRO”.

Undervisningsaktiviteter inkludere: et spændende eksperiment, der ikke kun er for hobbydetektiver, hvor usynlige fingeraftryk bliver synlige, en aktivitet om at gro planter som de ville være i det ydre rum eller på fjerne planeter, og instrukser i hvordan man opdager om en superfood også er en superkraft.

Science in School udgives af EIROforum, et samarbejde mellem otte europæiske, mellemstatslige videnskabelige forskningsorganisationer, hvori ESO er medlem. Udgaven henvender sig til videnskabsundervisning både på tværs af Europa og på tværs af discipliner og fremhæver det bedste i undervisning og banebrydende forskning. Artikelindsendelser til kommende udgaver er velkomne, uanset om de er fra forskere, der giver en dybere forståelse af et bestemt emne, eller fra undervisere eller andre videnskabspædagoger, som beskriver innovative aktiviteter, der fremmer den moderne videnskab i klasseværelset. Du kan læse retningslinjerne for indsendelser her.

Flere artikler, såvel som versioner, der er oversat til mange europæisk sprog, kan findes online. Hvis du gerne frivilligt vil oversætte Science in School-artikler til dit eget sprog, kan du læse retningslinjerne på magasinets hjemmeside.

Om meddelelsen

Id:ann20006

Billeder

Front cover of Science in School 49
Front cover of Science in School 49
tekst kun tilgængelig på engelsk