Meddelelse

Vind rejse til Paranal i Photo Nightscape Awards 2014

Ciel et Espace Photos lancerer sammen med ESO en ny konkurrence om astrofotos

7. marts 2014

ESO inviterer alle til at deltage i den første udgave af Photo Nightscape Awards (PNA) - en international konkurrence med astrofotografiske natttetemaer. ESO er partner i konkurrencen, som er organiseret af Ciel et Espace Photos, og ESO tildeler vinderen af kategorien professionelle fotografer en rejse til Paranal som præmie. Her befinder Very Large Telescope sig, og i nærheden er konstruktionen af ELT teleskopet på bjergtoppen Cerro Armazones i gang.

I denne første udgave af konkurrencen kan man deltage i kategorierne Pro og Espoir (Håb). Pro delen er åben for alle fotografer fra hele Verden, som allerede har offentliggjort eller solgt billeder. Espoir er for franske fotografer, som endnu ikke har publiceret eller solgt af deres billeder.

Ønsker man at deltage i konkurrencen, skal man indsende et registreringsskema, og, hvis man er umyndig, en forældreerklæring. Detaljerede oplysninger om deltagelse i konkurrencen findes på konkurrencens webside. Informationer bliver offentliggjort på PNA Facebook page.

Præmierne bliver annonceret 9. november 2014 under tredageskonferencen Les rencontres du Ciel et de l’Espace (RCE) — for amatører og professionelle astronomer i Cité des Sciences et de l'Industrie i Paris, Frankrig.

Vigtige datoer:

 

  • Alle fotos skal være optaget imellem 1. janaur 2014 og 31. august 2014
  • Deadline for indlevering af fotos er 31. august 2014
  • Vinderne bliver annonceret 9. november
  • Vinderen rejser til Paranal i foråret (på den nordlige halvkugle) 2015

Links

Om meddelelsen

Id:ann14016

Billeder

Poster for the Photo Nightscape Awards
Poster for the Photo Nightscape Awards
tekst kun tilgængelig på engelsk