The sky seen from within a wood

Deep purple clouds scud across the sky, viewed from within a wood in Greece.

Të drejtat:

T. Matsopoulos/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:wood
Data e Publikimit:Mar 10, 2016, 10:06 CET
Kohëzgjatja:27 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Early Universe : Sky Phenomenon
Unspecified : Sky Phenomenon
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe