Unit Telescope time-lapse C

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vltrotatesmwtimelapse
Data e Publikimit:Oct 29, 2010, 11:41 CEST
Kohëzgjatja:31 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
7,5 MB

Medium

Flash Mesatar
6,7 MB

Small

QT e vogël
2,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe