VLT Laser Guide Star

Të drejtat:

ESO/L Calcada

Rreth kësaj Videoje

Id:vltlaserguidestar
Data e Publikimit:Sht 7, 2011, 10:29 CEST
Kohëzgjatja:31 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
7,1 MB

Medium

Flash Mesatar
6,2 MB

Small

QT e vogël
1,6 MB

For Broadcasters


Shih dhe