Transporting the VLT mirror — 1993 — clip 3

Transporting the VLT Mirror through Germany in 1993

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-transgermc93
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,4 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

Small

QT e vogël
834,6 KB

For Broadcasters


Shih dhe