Removing debris from VLT construction, 1991 — clip 1

Removing Debris from VLT construction, 1991

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-removdebrisa91
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
3,9 MB

Medium

Flash Mesatar
3,4 MB

Small

QT e vogël
1,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe