Paranal sunset

1991 - Beautiful sunset at Paranal.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-parsunset91
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
2,9 MB

Medium

Flash Mesatar
2,4 MB

Small

QT e vogël
787,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe