M1 mirror assembly process

Monitoring the spherical measurement of the M1 mirror. France. 1994.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlthistory-m1sphermeasc94
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:14 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
2,9 MB

Medium

Flash Mesatar
2,5 MB

Small

QT e vogël
749,5 KB

For Broadcasters


Shih dhe