UVES spectrograph (part 1)

UVES is the Ultraviolet and Visual Echelle Spectrograph.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt2009clipsinstruves1
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,6 MB

Medium

Flash Mesatar
3,3 MB

Small

QT e vogël
910,2 KB

For Broadcasters


Shih dhe