NACO (part 1)

Nasmyth Adaptive Optics System (NAOS) - Near-Infrared Imager and Spectrograph (CONICA).

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt2009clipsinstrnaco1
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

QT e vogël
859,6 KB

For Broadcasters


Shih dhe