ISAAC (part 1)

ISAAC is the Infrared Spectrometer And Array Camera, mounted on the Very Large Telescope Unit Telescope 1.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt2009clipsinstrisaac1
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:ISAAC
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,2 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

Small

QT e vogël
815,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe