VLT Telescope dome shutters opening

Video clip from VLT telescope dome shutters opening timelapse taken during the Fulldome Expedition in Chile.

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:vlt-dome-shutters-open
Data e Publikimit:Qer 20, 2016, 12:44 CEST
Kohëzgjatja:25 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Fulldome
Paranal

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe