VISTA Telescope

Video clip from VISTA Telescope taken during the Fulldome Expedition in Chile.

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:vista-telescope-clip3
Data e Publikimit:Qer 20, 2016, 10:44 CEST
Kohëzgjatja:01 m 06 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Visible and Infrared Survey Telescope for Astronomy
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Fulldome
Paranal

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe