Images from VISTA (fulldome)

A collection of images taken using VISTA ― the Visible and Infrared Survey Telescope for Astronomy.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:vista-images-ps4
Data e Publikimit:Sht 7, 2018, 14:45 CEST
Kohëzgjatja:45 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Milky Way : Nebula
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe