CRIRES Mounted on UT1

CRIRES - the CRyogenic high-resolution InfraRed Echelle Spectrograph mounted on Unit Telescope 1 (UT1, Antu) of the VLT.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:uhd_vlt5_2014
Data e Publikimit:Maj 30, 2014, 17:23 CEST
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:CRIRES, VLT Unit Telescopes
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
4,9 MB

Medium

Flash Mesatar
4,6 MB

Small

QT e vogël
1,3 MB

For Broadcasters


Shih dhe