Clouds rush by

Clouds rush overhead an old tree, as both are illuminated by the light of the setting Sun.

Të drejtat:

T. Matsopoulos/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:tree_n_clouds
Data e Publikimit:Mar 10, 2016, 10:07 CET
Kohëzgjatja:31 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Sun
Tipi:Unspecified : Sky Phenomenon : Light Phenomenon : Sunrise-Sunset
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe