The interior of the Sun (fulldome)

This excerpt from The Sun — Our Living Star shows the inner workings of our closest star, the Sun.

Të drejtat:

ESO/M. Kornmesser

Rreth kësaj Videoje

Id:sun_interior
Data e Publikimit:Gus 9, 2018, 12:18 CEST
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Sun
Tipi:Solar System : Star
Kategori:Fulldome
Solar System

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe