Star twinkle

Të drejtat:

ESO/L Calcada 

Rreth kësaj Videoje

Id:startwinkle
Data e Publikimit:Sht 7, 2011, 10:29 CEST
Kohëzgjatja:23 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
4,9 MB

Medium

Flash Mesatar
4,7 MB

Small

QT e vogël
1,2 MB

For Broadcasters


Shih dhe