Fulldome of solar eclipse

This fulldome video captures the spectacularly eerie solar eclipse from the ground.

Të drejtat:

Starlight Productions

Rreth kësaj Videoje

Id:starlight_eclipse_2017
Data e Publikimit:Sht 13, 2017, 15:48 CEST
Kohëzgjatja:01 m 52 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Eclipse
Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe