The SEST Telescope

Video clip showing the decommissioned Swedish–ESO Submillimetre Telescope (SEST) at the La Silla observatory in Chile, taken during the Fulldome Expedition.

Të drejtat:

ESO/T.Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:sest-telescope-clip2
Data e Publikimit:Qer 17, 2016, 12:56 CEST
Kohëzgjatja:34 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:La Silla, Swedish–ESO Submillimetre Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Fulldome
La Silla

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe