The sky over Peru

The Machu Picchu ruins in Peru provide a colourful frame for this view of a spectacularly azure sky.

Të drejtat:

Theofanis Matsopoulos/ESO/Martin St-Amant

Rreth kësaj Videoje

Id:peru2
Data e Publikimit:Mar 1, 2016, 10:26 CET
Kohëzgjatja:41 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe