Machu Picchu

Machu Picchu in Peru, where astronomy was an aspect of ancient religious ceremonies.

Të drejtat:

Theofanis Matsopoulos/ESO/Martin St-Amant

Rreth kësaj Videoje

Id:peru1
Data e Publikimit:Mar 1, 2016, 10:25 CET
Kohëzgjatja:31 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe