Paranal time-lapse 2012t

Night time-lapse taken at Paranal.

Të drejtat:

ESO/B. Tafreshi (twanight.org)

Rreth kësaj Videoje

Id:paranaltimelapse12t
Data e Publikimit:Qer 25, 2012, 17:43 CEST
Kohëzgjatja:19 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
5,5 MB

Medium

MPEG-1 Mesatar
10,1 MB
Flash Mesatar
4,8 MB

Small

QT e vogël
1,3 MB

For Broadcasters


Shih dhe