Paranal time-lapse 2012q

Night time-lapse taken at Paranal.

Të drejtat:

ESO/C. Malin (christophmalin.com)

Rreth kësaj Videoje

Id:paranaltimelapse12q
Data e Publikimit:Qer 25, 2012, 17:42 CEST
Kohëzgjatja:14 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Small

Flash i vogël
340,2 KB
QT e vogël
121,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe