Paranal time-lapse 2012(2b)

Night time-lapse taken at ESO's Paranal observatory in Chile. The Very Large Telescope (VLT) can be seen towards the left of the image.

Të drejtat:

ESO/C. Malin (christophmalin.com)

Rreth kësaj Videoje

Id:paranaltimelapse12-2b
Data e Publikimit:Jan 24, 2014, 18:26 CET
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Cerro Paranal, Paranal, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
3,7 MB

Medium

Flash Mesatar
3,3 MB

Small

QT e vogël
890,7 KB

For Broadcasters


Shih dhe