Star trails over the Paranal Residencia

A time-lapse taken in front of La Residencia at Paranal show star trails arching overhead.

Të drejtat:

R. Wesson/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal_timelapse_rw5
Data e Publikimit:Shk 27, 2015, 12:41 CET
Kohëzgjatja:32 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Paranal, Paranal Residencia, Star Trails
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
6,4 MB

Medium

MPEG-1 Mesatar
15,3 MB
Flash Mesatar
7,8 MB

For Broadcasters


Shih dhe