VLT time-lapse

Two of the VLT's unit telescopes blur beyond recognition while the stars draw a series of circles behind them in this time-lapse video.

Të drejtat:

R. Wesson/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal_timelapse_rw1
Data e Publikimit:Shk 27, 2015, 12:34 CET
Kohëzgjatja:30 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Cerro Paranal, Paranal, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
6,9 MB

Medium

MPEG-1 Mesatar
14,4 MB
Flash Mesatar
7,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe