VLT platform — 4

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08platform4
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:14 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,8 MB

Medium

Flash Mesatar
2,3 MB

Small

Flash i vogël
828,5 KB
QT e vogël
670,4 KB

For Broadcasters


Shih dhe