Paranal Aerial View1998f

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-paranalaerial1998f
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:28 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
6,6 MB

Medium

Flash Mesatar
5,3 MB

Small

QT e vogël
1,6 MB

For Broadcasters


Shih dhe