Paranal aerial view1995a

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-paranalaerial1995a
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:19 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Cerro Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
4,1 MB

Medium

Flash Mesatar
3,4 MB

Small

QT e vogël
1,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe