Moonrise

If you ever wondered why astronomers like Moonless nights, this short sequence shows just how much effect the light of the Moon has on a dark sky.

Të drejtat:

Theofanis Matsopoulos/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:night_tl_moon
Data e Publikimit:Mar 1, 2016, 10:24 CET
Kohëzgjatja:31 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Moon
Tipi:Early Universe : Sky Phenomenon : Night Sky
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe