Light travelling from SN 1987A to Earth (fulldome)

This fulldome animation is an excerpt from ESO's fulldome movie Europe to the Stars. It shows the path of the light travelling from the supernova 1987A to Earth.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lightspeed-ps4
Data e Publikimit:Sht 18, 2018, 17:17 CEST
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Europe to the Stars, SN 1987A
Tipi:Unspecified : Star : Evolutionary Stage : Supernova
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe