La Silla time-lapse SEST

Time-lapse video taken at ESO's La Silla site.

Të drejtat:

ESO/A.Santerne

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillatimelapsesest
Data e Publikimit:Oct 31, 2013, 11:47 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:La Silla, Swedish–ESO Submillimetre Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
3,2 MB

Medium

Flash Mesatar
2,6 MB

Small

QT e vogël
808,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe