Swiss 1.2-metre Leonhard Euler Telescope (part 5)

Swiss 1.2m Euler telescope (Part 5)

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillaswisstel5
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Swiss 1.2-metre Leonhard Euler Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
3,6 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

QT e vogël
962,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe