Swiss 1.2-metre Leonhard Euler Telescope (part 3)

Swiss 1.2m Euler telescope (Part 3)

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillaswisstel3
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
3,5 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

Small

Flash i vogël
949,1 KB
QT e vogël
775,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe