MPG/ESO 2.2-metre telescope (part 3)

The control room of the MPG/ESO 2.2m Telescope on La Silla (Part 3)

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillalsobservations8
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

QT e vogël
878,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe